Reserveren

Prijzen per kamer:

De B&B beschikt over 2 kamers met ieder een eigen 2 persoonbed en eigen badkamer.

De prijs per kamer is €85,00 (voor 2 personen). Dit is inclusief ontbijt en toeristen belasting. Bij verblijf van maximaal 1 dag is er een toeslag van €10,00.

Kinderen tot 4 jaar gratis.

Van 4 tot 12 jaar €20,00 per dag extra.

Kinderen vanaf 12 jaar en een extra volwassenen op de kamer €42,50 per dag extra

 

Korting

Bij verblijf van minimaal 5 dgn krijgt u een korting van 10%.

 

 

Er zijn 2 type kamers.

De kamer aan de voorzijde/zuidkant beschikt over een 2 persoonsbed. Mocht u een kind mee willen nemen tot 12 jaar dan kan er een extra klapbedje neergezet worden.

De kamer aan de achterzijde/noordkant beschikt over een 2 persoonsbed en een aparte slaapbank, deze kan door 2 kinderen tot 12 jaar gebruikt worden.

U kunt reserveren door een Email te sturen naar info@westeindelijk.nl of gebruik te maken van het boekingsformulier.

 

De aankomst dagen zijn op dinsdag tot en met zondag.

 

 

 

Reserveren bij bed en breakfast B&B Westeindelijk in De Rijp

Boekings condities:

- Als u bij ons boekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaardes (zie hieronder) en onze huisregels (te vinden op de kamer)

- Aankomst van 15.00 tot 20:00 Vertrek van 08:00 tot 11:00 uur.
- Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de check-in. Bij annulering of wijziging daarna of indien u niet komt opdagen wordt 100% van de prijs van het verblijf in rekening gebracht.
- Vooraf betalen: ten minste 7 dagen voor de check-in. (via overschrijving)
- Roken is niet toegestaan binnen.

Algemene voorwaarden

 

1. Algemeen

 

·                       Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Bed & Breakfast Westeindelijk, westeinde 22, 1484ea De Rijp.

 

·                       Met het aangaan van een reserveringsovereenkomst worden deze Algemene Voorwaarden van kracht.

 

·                       Op verzoek wordt een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden kosteloos verstrekt aan de gebruikers.

 

·                       Huurders dienen een vaste woon- of verblijfplaats te hebben.

 

·                       De eigenaar is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gebruikers.

 

·                       Alle risico's met betrekking tot een verblijf in Bed & Breakfast Westeindelijk zijn voor rekening van de gebruikers.

 

·                       Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van de eigenaar dienen door de gebruikers onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan de eigenaar. Mocht dit niet gemeld worden en komt de eigenaar hier achter na het uitchecken dan zullen de kosten op de huurders verhaald worden.

 

·                       Gasten dienen instructies van de eigenaar op te volgen.

 

·                       De eigenaar kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot Bed & Breakfast Westeindelijk ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

 

·                       De administratie van de eigenaar is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gebruikers het tegendeel kunnen bewijzen.

 

·                       Gasten van Bed & Breakfast Westeindelijk dienen zich te houden aan het onderstaande Huishoudelijk Reglement.

 

·                       Marcel Reints en Jetta de Oude  zijn de eigenaren en beheerders van Bed & Breakfast Westeindelijk, verder overwegend aangeduid als eigenaar. De eigenaar kan zich laten vervangen.

 

2. Reservering en bevestiging

 

·                       Voor het reserveren van een verblijf in Bed & Breakfast Westeindelijk worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 

·                       De huurovereenkomst kan mondeling, telefonisch, schriftelijk of per e-mail worden aangegaan.

 

·                       Na ontvangst van uw reserveringsverzoek stuurt Bed & Breakfast Westeindelijk een bevestiging (mits plaats beschikbaar) en is de reservering definitief.

 

·                       Op onze reserveringsbevestigingen wordt verwezen naar deze Algemene Voorwaarden.

 

3. Betaling

 

·                       De verblijfskosten in Bed & Breakfast Westeindelijk dienen minimaal 7 dagen voor verblijf te zijn overgemaakt op het rekening nummer zoals vermeld op de factuur.

 

·                       De eigenaar kan in overleg met de gebruiker van deze voorwaarden afwijken.

 

·                       De tarieven vindt u o.a. terug op onze website.

 

4. Annulering

 

·                       Indien u onverhoopt niet in staat bent om de aangegane huurovereenkomst na te komen, dient u dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden zodat wij de daardoor vrijgevallen datum alsnog aan derden kunnen aanbieden.

 

·                       Bij annulering betaalt de contractant een vergoeding aan de eigenaar.

 

·                       Deze vergoeding bestaat uit:

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de check-in. Bij annulering of wijziging daarna of indien u niet komt opdagen wordt 100% van de prijs van het verblijf in rekening gebracht.

 

 

 

                  

 

 

 

Bed and Breakfast De Rijp, B&B, Bed en Breakfast, Bed&breakfast, B&B De Rijp, De rijp, Bed and Breakfast, Alkmaar, amsterdam, Noord-Holland, Nederland, The Netherlands, Europa, Europe

Bed and Breakfast De Rijp, B&B, Bed en Breakfast, Bed&breakfast, B&B De Rijp, De rijp, Bed and Breakfast, Alkmaar, amsterdam, Noord-Holland, Nederland, The Netherlands, Europa, Europe